FSCR - Impreuna vom salva Romania!

Cu prilejul Zilei Veteranilor, 11 Noiembrie 2018, Federația Societatea Civilă Românească (FSCR), prin reprezentantul său președintele Petre Răcănel, a participat la ceremonia militară și religioasă cu depuneri de coroane de flori, care a avut loc în Parcul Tineretului, la Monumentul Eroilor căzuți în Teatrele de Operații și pe teritoriul României. La această manifestare au fost prezenți Ministrului Apărării Naționale, Mihai Fifor și șefului Statului Major al Apărării, Generalul Nicolae Ciucă.
De asemenea a mai avut loc o ceremonie organizată de Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir”, la viitorul Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani din teatrele de operații, aflat în apropiere de Târgoviște (comuna Aninoasa), fostul spital Mănăstirea Dealu.
Momentele emoționante, de suflet, s-au resimțit pe parcursul întregii ceremonii, a discursurilor, dar mai ales în prezența câtorva dintre eroii noștri răniți, pe care am avut ocazia să-i cunoaștem, să-i felicităm pentru meritele lor și să le mulțumim pentru sacrificiile făcute pentru noi.
Felicitări organizatorilor și celor care au avut alocuțiuni.
Trăiască Armata Română!!!

Leave your comment