FSCR - Impreuna vom salva Romania!

Societatea Civilă Românească a salutat nominalizarea dumneavoastră ca şef al Guvernului României şi urmăreşte cu interes acţiunile anunţate de executivul tehnocrat pe care îl conduceţi drept soluţii pentru salvarea României.

 

Din păcate, societatea civilă, inclusiv cei din stradă care au dorit recenta schimbare prin care aţi ajuns la guvernare, nu este deloc mulţumită de iniţiativele luate de Guvernul Cioloş până în prezent ca răspuns la multiplele probleme şi întrebări pe care societatea civilă le are şi pe care le doreşte de urgenţă a fi clarificate cu prioritate:

 

  1. De ce funcţioneaza ANAF pe regiuni dacă Curtea Constituţională a declarat regionalizarea neconstituţională?

 

  1. Al cui este interesul pentru regionalizarea instituţiilor statului şi mai ales a ANAF-ului unde se colectează şi se împart banii ţării?

 

  1. De ce instituţiile statului continuă să nu respecte legea şi să funcţioneze ilegal?

 

Cerem Guvernului tehnocrat să respecte legea şi Constituţia, nu să aplice suprataxe şi impozite pe cetăţenii care nu mai pot suporta povara acestora.

 

Ţara are nevoie de oameni competenţi la conducerea Ministerului de Finanţe, care să ne reprezinte  altfel decât cei care deţin în prezent funcţiile de Ministru şi Secretar de stat.

 

Solicităm demisia de urgenţă a celor mai sus mentionaţi şi înlocuirea lor cu profesionişti şi experţi aşa cum îşi doresc cetăţenii României.

 

Cerem imperativ măsuri urgente şi un raspuns adecvat interesului naţional.

 

Cu stimă,

 

Dipl. Ec. Petre Răcănel

Preşedinte FSCR

Leave your comment