FSCR - Impreuna vom salva Romania!

Simona Halep , liderul mondial WTA, a demonstrat lumii întregi , încă o dată, că este o mare campioană.
Sâmbătă, victoria Simonei ne-a copleșit aducând fericire în sufletele tuturor românilor și sentimentul de mândrie că o româncă a reușit o asemenea performanță.
Perseverența, modestia, dăruirea nemărginită pentru oameni și sport deopotrivă au făcut ca Simona să câștige primul său Grand Slam. Și dacă Parisul este special pentru Simona, după finala de sâmbătă, a devenit special și pentru noi toți.
Îți mulțumim Simona pentru toate momentele de fericire pe care ni le aduci, chiar dacă ”murim și înviem” până se termină fiecare meci, ești un model pentru copiii și nepoții noștri, care te admiră și te iubesc nespus și încearcă din răsputeri să se ridice la înălțimile numelui tău. Nu știm câți vor reuși dar , cu siguranță vei rămâne mereu un exemplu de performanță și ambiție.
Împreună cu alți câțiva mari campioni ai sportului românesc , sunteți suportul moral al acestui popor greu încercat și speranța pentru viitorul nostru ca neam, oriunde ne-am afla.
Felicitări Simona, felicitări antrenorilor tăi și nu în ultimul rând, felicitări părinților și familiei tale!
Simona, să te bucuri de această victorie, nimeni nu-ți poate lua asta și nimeni nu-ți poate umbri meritele. Noi îți promitem că vom fi alături de tine mereu!

Leave your comment