FSCR - Impreuna vom salva Romania!

Simona ai fost și vei rămâne mereu în inimile noastre și în atenția întregii Planete, ca o mare sportivă, cu o dăruire nemărginită pentru oameni și sport. ,
După finala de la Melbourne, o zi tristă pentru noi, nu putem, totuși, să nu îți exprimăm recunoștința noastră, pentru ceea ce ești și ceea ce faci pentru România și minunatul tău popor.
Sentimentele de mândrie profundă, de înălțare spirituală și de gândire la cele divine, care te caracterizează, ne îndeamnă și pe noi să nu te uităm și să nu te părăsim vreodată.
Țara ta este tristă astăzi, ea se pregătea pentru o mare sărbătoare dedicată ție, dar nu fi supărată, pentru noi tu insăți ești o nesfârșită sărbătoare și ne oferi momente inimaginabile de satisfacție și mândrie, care fac să vibreze întregul nostru popor, chiar și atunci când soarta ți-a fost potrivnică.
Concluzia noastră este mereu aceeași: tu ești îngerul împăciuitor trimis nouă de Dumnezeu pentru a ne bucura , tu ești Luceafărul lui Eminescu, pus pe muzică de marele compozitor Eugen Doga și, coborând din ceruri, ne luminezi întotdeauna viața și destinele.
Finala de la Melbourne nu este o înfrângere, ea ți-a adus glorie, simpatie, iubire și mult mai mulți admiratori împreună cu toate meciurile și finalele câștigate de tine, în strălucita ta carieră. Nu numai părinții și antrenorul tău, ci și noi toți cei care te-am urmărit , cu sufletul la gură, murind și înviind de mai multe ori, în această finală, suntem mândri de tine că ești româncă și un mare om.
Mulțumim Simona, Dumnezeu să te ajute să treci mai departe sănătoasă și să-ți atingi visul tău de împlinire deplină în sport și în viață!

Leave your comment