30 august 2012

Domnul Consilier de Stat Remus Cernea

Ref:    Acord semnat de către conducerea USL în data de 14.07.2012

STIMATE DOMNULE MINISTRU,

În baza acordului rubricat şi a întâlnirilor avute în perioada iulie-august 2012 între delegaţia de experţi în domeniul economic ai Federaţiei Societatea Civilă Românească membri a CNSCR cu domnul Remus Cernea – Consilier de Stat, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a ne confirma disponibilitatea dumneavoastră pentru o audienţă de urgenţă pentru a vă informa şi discuta despre soluţiile pe care experţii noştri le propun în cele mai importante şi prioritare domenii de activitate din subordinea dumneavoastră (energie regenerabilă, energie tradiţională, minerit ş.a.), precum şi soluţii de colaborare şi dezvoltare a relaţiilor bilaterale cu ţări puternice dezvoltate precum China, Rusia, Japonia, Koreea de Sud ş.a.

Un răspuns pozitiv şi urgent din partea dumneavoastră, poate constitui un mesaj pentru Societatea Civilă că Guvernul şi Ministerul Economiei este dispus să aducă la îndeplinire acordul de principiu agreat, astfel încât, împreună să dăm satisfacţie cetăţenilor români prin punerea în practică a revendicărilor solicitate şi prinse în acordul nostru.

Cu stimă,

Preşedintele FSCR