FSCR - Impreuna vom salva Romania!

Salutul adresat participanţilor şi prezentarea acestora

Onorata asistenta,

Stimate Doamne/ Stimati Domni,

 

Va rog sa-mi permiteti ca in completarea celor adresate Dvs. de catre dl. Petre Racanel sa va transmit inca o data din inima, salutari cordiale, urari de succes in lucrarile si dezbaterile Adunarii noastre Generale precum si un calduros “Bun venit” in randurile celei mai reprezentative si loiale organizatii civice “Societatea Civila Romaneasca”, care aduce ceva cu totul nou, pe langa ceea ce exista in prezent si anume preocuparea sa principala de a apara si asigura practic realizarea drepturilor cetatenesti prevazute in Constitutie si in documentele europene.

 

Intrucat am si calitatea de Presedinte al Asociatiei de Vexilologie ”Tricolorul”, care se ocupa si de drapelul Romaniei si Stema as dori, cu consimtamantul Dvs., ca salutul nostru exprimat deja sa se faca in mod simbolic sub juramantul nostru comun de a onora si desfasura stindardul romanesc  la toate manifestarile noastre, mai mari sau mai mici, stindard sub care eroii neamului au luptat si s-au jertfit neconditionat viata, pentru libertatea noastra, a romanilor, inclusiv a celor care astazi conduc destinele tarii, dar nu mai respecta nimic, nici legea, drapelul sau drepturile noastre.

 

Subliniez acest lucru pentru ca este o cinste, o onoare dar si o datorie sacra a romanilor de a arbora Drapelul Romaniei.

 

Aceasta este deviza noastra prezenta si viitoare!

 

Stimati participanti la Adunarea Generala, am fost mandatat sa va prezint membrii fondatori ai Federatiei “ Societatea Civila Romaneasca”, reprezentati aici de urmatoarele persoane:

 

1)      Federaţia Asociaţiilor de Pensionari din Sistemul Public – F.A.P.S.P. – , cu sediul în Piteşti, Pasajul Teiuleanu, Bl. 48, Sc. C, Demisol, Jud. Argeş, reprezentată prin domnul Dumitru DINCĂ;

2)      Asociaţia pentru Siguranţa Cetăţeanului – A.S.C., cu sediul în Bucureşti, str. Triumfului nr. 51, sector 1, reprezentată prin domnul Ştefan Tiberiu NOVAC;

3)      Federaţia Naţională a Sindicatelor din Industria Alimentară – F.S.I.A. – cu sediul în Bucureşti,   P-ţa. Walter Mărăcineanu, Nr. 1-3, Et. 1, Camera 115, Sector 1, reprezentată de domnul Dragoş FRUMOSU.

4)    Confederaţia Patronală a Industriei Serviciilor şi Comerţului din România – C.P.I.S.C. – cu sediul în Bucureşti, Str. Fabrica de Glucoză, Nr. 15, reprezentată prin domnul Andrei DUMITRU

5)    Sindicatul Servicii Video & Conexe, cu sediul în Bucureşti, Str. Clucerului, Nr. 16, Sectorul 1, reprezentată prin domnul Ionel CHIRCU.

6)    Asociaţia Patronală Surse Noi de Energie – S.U.N.E. -, cu sediul în Bucureşti, Str. Splaiul Unirii, Nr. 313, Sectorul 3, reprezentată prin domnul Petre RACANEL;

7)    Asociaţia pentru Securitate la Incendiu, cu sediul în Bucureşti, str. Italiană nr.13, et. 3, ap 10, sector 2 Bucureşti, reprezentată de dl. Adrian STANCU;

8)      Asociaţia Pro – Junior cu sediul în Bucureşti,Str. Eroii Sanitari, Nr. 29-31, Sector 5, reprezentată prin domnul Adrian IZVORANU;

9)      Asociaţia de Vexilologie “TRICOLORUL” cu sediul în Rm. Vâlcea, Str. A.I.Cuza, Nr. 5, Jud. Rm.Vâlcea, reprezentată prin domnul Gheorghe ROTARU.

 

In acelasi timp, salutam prezenta in randurile noastre a unor personalitati de marca, care onoreaza Adunarea Generala, ii dau autoritate si ne ofera garantia morala ca ne aflam pe calea justa a realizarii si recunoasterii drepturilor legitime ale populatiei romane, care din pacate sunt in prezent incalcate si ignorate, punandu-se in pericol insasi fragila democratie existenta azi in Romania.

 

De asemenea, salutam pe toti cei prezenti in sala, dintre care speram multi  ce au in prezent calitatea de invitat vor deveni, dupa Adunare, membri ai FSCR, prin semnarea adeziunilor aflate deja in mapele Dvs.

 

Exprim si eu convingerea ca lucrarile si dezbaterile noastre vor fi incununate de succes, intrucat scopul nostru este nobil si nu urmareste foloase materiale, financiare, functii sau revolte populare, ci doar o activitate si o munca intensa si asidua, pe baza de voluntariat, pusa in slujba societatii romanesti.

Acest lucru ne inflacareaza si ne da forta de a lupta in viitor, pe toate caile pasnice, pentru realizarea obiectivelor civice ale FSCR.

 

Traiasca Romania, Traiasca Poporul Roman, Traiasca Tricolorul!

Leave your comment