FSCR - Impreuna vom salva Romania!

Dragii mei români,

Iată că după moartea unui mare om Nicolae Mischie, imediat destinul ne mai adaugă o pierdere regretabilă, prin dispariția unui alt mare român, în persoana lui Florea Dumitrescu, distins diplomat, ambasador și demnitar al statului român în mai multe funcții și demnități oficiale, între care remarcăm doar pe cea de Guvernator al BNR , un important factor pe piata monetar – financiar în general.
Dotat cu o pregătire de excepție în domeniile menționate, dublată de o experiență remarcabilă, Guvernatorul Florea Dumitrescu, deși și-a manifestat și exprimat direct disponibilitatea de a contribui la rezolvarea unor importante probleme financiare de stat, grație expertizei pe care o deținea, mai marii timpului post- revoluționar au refuzat sprijinul prețios pe care acesta îl putea oferi țării.
Regretabil că politicieni de marcă și –au exprimat doar admirația și respectul față de personalitatea domnului Florea Dumitrescu, dar au aruncat anatema comunismului asupra acestei personalități, deși mulți din conducătorii și guvernanții ultimilor 28 de ani au fost și rămân comuniști, au beneficiat de ajutorul Guvernatorului Florea Dumitrescu, cărora le-a fost chiar discipol.
Personal, am avut beneficiul dat de Dumnezeu, ca și în cazul altor personalități , să-l cunosc pe dl. Florea Dumitrescu, ca om, politician, mare profesionist și mai ales ca român.
Vârsta sa înaintată și respectabilă, dublată de o energie debordabilă, nu l-a împiedicat să desfășoare o activitate prodigioasă și pe tărâm civic.
În această calitate l-am cunoscut mai bine, fiind amândoi ancorați patriotic în activitățile din cadrul Federației Societatea Civilă Românescă.
Dumnezeu să te odihnească Domnule Guvernator, să fii înconjurat de îngeri și sunt sigur că și acolo sus vei fi de folos și îl vei ajuta pe Dumnezeu în treburile sale divine!
Dragă prietene, te-am iubit și respectat, ca pe un tată și îți vom duce veșnic dorul!

Leave your comment