FSCR - Impreuna vom salva Romania!

12345678Toată lumea a auzit despre Tratatul de la Lisabona dar în mod sigur sunt foarte puțini cei care știu cu adevărat ce implică și despre ce este vorba. Mulți nici nu se interesează și nici nu vor să audă despre aceste chestiuni “politice” pentru că nu sunt ei cei care trebuie să știe și să se intereseze despre aceasta. Datorită acestei nepăsări, lehamite, ignoranță și prostie toată lumea suferă în ziua de azi consecințele acestei lipse de interes dar și de informare.
În acest articol am să mă refer la punctele esențiale ale acestui tratat cât și asupra urmărilor pe care le are asupra vieții noastre chiar în momentul în care vă scriu aceste rânduri. Le voi puncta pe fiecare și vă voi exemplifica ceea ce înseamnă.
1) Este un tratat care substituie toate tratatele precedente în care se afirmă în mod definitiv supremația dreptul comunitar asupra dreptului național. Cu alte cuvinte suveranitatea națională nu va mai exista. Se vede deja, pentru că suntem prima țară din lume care a început să își vândă pământurile agricole străinilor.
Nicăieri în lume un străin nu poate cumpăra pământul agricol. Da, se poate să îți cumperi o casă, un apartament dar pământul agricol care reprezintă teritoriul național al acelei tari nu ți-l va da nimeni. Media minte când vorbește despre prețul la hectar în alte țări pentru că acel preț nu este pentru un străin ci pentru cetățenii lor. Vânzarea pământurilor agricole ale României va face ca în orice loc al țării să apară o mica Arabie, Italie…Ne vom trezi condiționați de străini în propria țară dar…..pe cine interesează?? BANII SĂ MEARGĂ.
Tratatul de la Lisabona transferă la nivelul fiecărui stat membru 105 atribuții de la nivel național la nivel european. Aceste atribuții privesc politica externă, justiția, comerțul, apărarea, siguranța, economia……
1) Este cel mai mare transfer de putere care a fost făcut vreodată la nivel european, despre care nimeni nu spune nici un cuvânt și nimeni nu încearcă să informeze mai pe larg publicul neștiutor despre acest act de încălcare a suveranității naționale. Este ca și când guvernul și noi românii nu mai suntem în stare să ne purtăm singuri de grijă sub nici un aspect. Tot ce facem trebuie să ne fie consimțit de către străini.
Ei sunt cei care comandă și conduc destinele acestei națiuni, iar președintele vândut ca și tot guvernul se închină și așteaptă noile legi și reforme care să ne înglodeze și mai mult în mizerie, datorii și sclavie.
Tot ce facem trebuie să fie aprobat și analizat pentru noi de către oculta mondială care a pus deja labele pe România sub ochii adormiți ai românilor mândri că sunt în UE.
3) UE nu este numai o organizație guvernativă tip NATO ci și o federație de state precum US, adică este un adevărat super stat. În acest stat avem un Președinte, o Comisie Europeană, un Consiliu, un Parlament, o bancă proprie – BCE, un organ de ordine – Eurogendfor și o religie comună. Dintre toate acestea, singurul care a fost ales în mod democratic este Parlamentul. Toate celelalte sunt conduse de persoane nominate de guverne care au fost alese pe criterii de capacitate personală, de interese, de idealuri de putere, politice, economice …..
Toată puterea de decizie în Europa este stabilită de 27 de comisari (unul pentru fiecare națiune, nefiind necesară alegerea lor de către poporul din care provin) dar din noiembrie 2014 numărul acestor 27 de reprezentanți va scădea, acest lucru însemnând că doar 2/3 din statele membre vor fi reprezentate la nivel european.
În acest caz ar trebui să ne întrebăm pentru care motiv ar trebui să ne simțim în siguranță din moment ce doar câteva persoane vor răspunde de siguranța atâtor milioane de locuitori?
Aceste persoane au o putere absolută asupra poporului însuși și nu răspund în fața nici unui organism. Au puteri decizionale depline și înrobesc orice stat care nu se supune, cu forța.
4) Deși poate părea de domeniul fanteziei sau al imaginației bolnave, Tratatul de la Lisabona a reintrodus pedeapsa cu moartea. Acest lucru nu a fost făcut în mod clar, deschis, pentru că atunci nu ar fi putut să strecoare aceasta lege care să îi apere împotriva asasinatelor pe care le comit asupra umanității. Ca întotdeauna au apelat la fel de fel de artificii ca sa poată să păcălească populația.
Deci, pentru a legifera această încălcare a drepturilor omului au făcut referință la “Cartea drepturilor fundamentate” care în articolul 2 prevede pedeapsa cu moartea pentru a înăbuși orice formă de revoltă populară, răscoală, insurecție sau alte forme de manifestație împotriva sistemului represiv.
Nu este citat nici un exemplu care să ilustreze ce înseamnă o răscoală, revoltă sau o insurecție, dar dacă acest lucru se întâmplă înseamnă că poporul are un motiv destul de bun pentru a o face, dar se expune la un asasinat organizat.
În acest caz te mai simți ocrotit în drepturile tale de a te împotrivi cuiva sau împotriva lor? Exemplele sunt foarte multe și unul destul de trist este cel de la Pungești sau de la oricare altă manifestație împotriva regimului în care organele represive luptă împotriva cetățenilor.
Vedeți în fiecare zi jandarmi care fără să gândească asculta ordine și se împotrivesc poporului care luptă cu mâinile goale împotriva unui sistem corupt apărat de ei. Nu mai ține faza că ei, jandarmii sunt comandați de către cineva ca să facă asta. Nu băieți. Nu mai ține.
Dacă sunt comandat să comit un asasinat nu o fac. Mă solidarizez cu cei care lupta împotriva sistemului pentru că eu am jurat să îmi apăr țara și poporul nu huliganii și asasinii care mă bagă la înaintare să lupt pentru ei împotriva poporului meu. ESTE CHESTIUNE DE ONOARE ȘI CONȘTIINȚĂ….numai că astăzi singura conștiință și dumnezeu sunt BANII.
Tratatul mai prevede în afara misiunilor de pace și misiuni ofensive. În cazul unei arestări poți fi mutat în orice regiune europeana exact cum se întâmplă acum în cadrul aceleași națiuni care te mută de la o închisoare la alta de pe teritoriul național.
5) În acest tratat se garantează egalitatea și reciprocitatea între statele membre dar acest lucru este doar o altă iluzie în fața omului neștiutor pentru că deși se anunță cu surle și trâmbițe că fiecare țară are drepturi egale inegalitatea este la ea acasă.
Aici pot să exemplific cu situația Angliei și Danemarcei cărora le este permis să își bată singure moneda națională. Deși ele nu folosesc moneda europeana ci pe cea proprie Anglia rămâne proprietara a 15,98% din BCE iar Danemarca de 1,72%. Acest lucru înseamnă ca deși nu produc nimic pentru comunitate își însușesc cea mai mare parte din Fondul european vărsat de către statele care cotizează.
6) Tratatul de la Lisabona coincide cu mult controversata Constituție Europeană care a fost respinsă de un referendum popular în Franța și Olanda. Tratatul a fost respins de referendumul național din Irlanda. Ei știau mai mult decât noi. Guvernul Franței și Olandei au ratificat Constituția Europeană când acesta și-a schimbat numele în Tratatul de la Lisabona disprețuind rezultatul referendumului.
După studiile făcute de avocatul Klaus Heeger consultant al grupului democrat în Parlamentul European, Constituția garanta Uniunii Europene 105 teritorii noi unde putea să își exercite competența, același număr pe care îl deține astăzi Tratatul de la Lisabona. În Tratatul de la Lisabona față de fosta Constituție Europeană rămân pe dinafara simbolul UE, steagul, imnul și motto-ul dar au puteri depline asupra schimbării climatice.
Cele 104 teritorii de competenta ramase ( teritorii în care posibilitatea statelor de a legifera în mod diferit decât s-a stabilit de către UE este ilegala) sunt identice.
7) Politia, Forțele de ordine și armata națională SUNT OBLIGATE să depună jurământul de fidelitate către UE, iar cine refuză poate să fie pedepsit.
Aprobarea acestui tratat impune interzicerea manifestațiilor împotriva UE care sunt ilegale. Cu această prevedere ia sfârșit o mare parte din drepturile umanității. Jean Monnet, unul dintre fondatorii actualei Europe afirma: “națiunile europene trebuie să fie conduse către super statul european fără ca popoarele lor să știe ceea ce se întâmplă.” Realizați că aceasta se întâmplă azi?
Probabil acum vă puteți da seama de ce jurnaliștii ne arată cu minime detalii un omicidiu din provincie dar tac în ceea ce privește Tratatul de la Lisabona, abuzurile poliției și jandarmeriei, abuzurile făcute de guvern asupra poporului, modul în care suntem otrăviți în fiecare zi și cum am ajuns sclavi la noi acasă?? Acestea sunt lucrurile cele mai importante pentru viitorul nostru , al copiilor și nepoților noștri.
Probabil citind aceste câteva rânduri care scot în evidență doar câteva din ororile acestui tratat care pune la adăpost asasinii umanității poate veți înțelege de ce politicienii se declară în favoarea acestui tratat și declară că: ”cine este împotriva Europei este un terorist” fără să îți spună că de fapt pentru ei ești un terorist pentru că nu te supui și nu îți pasă de tonurile autoritare tipice care sunt folosite pentru a te intimida și umili.
Tratatul este atât de înlănțuitor încât poate să fie modificat doar cu votul unanimității statelor membre, chestiune destul de dificil de actualizat din moment ce Anglia și Danemarca trebuie să își definitiveze încă statutul lor de state privilegiate.

Autor: GABRIELA DOBRESCU 15/03/2014

Leave your comment