FSCR - Impreuna vom salva Romania!

Ungurii îşi dau iar în petec, ei nu sunt doar ridicoli cum ridicoli în aspiraţiile lor sunt de sute de ani, deja ei devin periculoşi.

Ceea ce s-a întâmplat de ziua Naţională la Târgu Secuiesc cu acel dement de Beke Attila, aduce pe tapet două chestiuni care n-ar exista una fără cealaltă; obrăznicia crescândă a ungurilor din Transilvania şi pasivitatea perpetuă şi inconştientă a autorităţilor române la această obrăznicie.

Spunem pasivitate perpetuă pentru că indiferent cine s-a succedat la conducerea acestei ţări în ultimii 26 de ani, a făcut alianţă cu udmr-ul, organizaţie ilegală şi ostilă poporului român.

La toate provocările ungureşti nu s-a răspuns niciodată ferm, cauza fiind una singură, interesele electorale care trebuiau să ajute atât pe românii din formaţiunile trădătoare, cât şi pe aceşti alogeni. În fond, alianţele erau făcute nicidecum în interesul neamului românesc, ci în interesul celor care le încheiau, politicienii veroşi ce nu doreau să-şi piardă privilegiile, fie ei români sau unguri.

Politicienii români ştiau bine cum gândesc şi ce intenţii au ungurii şi cu toate acestea au tolerat ani de zile bătaia lor de joc la adresa acestui neam, atentate morale la valorile neamului, la simbolurilor sale şi nu suntem departe de atentate în sensul cel mai rău al acestui cuvânt.

De sute de ani, aceşti nenorociţi de la vest au râvnit la pământurile româneşti ale Ardealului, care niciodată, dar niciodată, n-au aparţinut hunilor!

Transilvania exista de sute de ani ca voievodat independent, iar ei abia îşi adunau triburile de barbari ca să întemeieze un stat, undeva în pusta Panoniei. Ştefan cel Sfânt a fost regele care, în jurul anului 1000, a unificat aceste triburi şi apoi le-a creştinat, iar populaţiile din teritoriile ocupate au cunoscut maghiarizarea forţată.

“Marele” lor regat, din care Transilvania n-a făcut niciodată parte, a dispărut în 1526 când au fost învinşi de turci la Mohacs şi partea de est a fost transformată în paşalâc turcesc, iar partea de vest a intrat în administraţie habsburgică.

După asediul Vienei din 1683, când turcii sunt respinşi, habsburgii ocupă întregul teritoriu ungar cât şi Transilvania şi nici în această situaţie ungurii n-aveau cum să devină stăpâni în teritoriile româneşti, nici chiar pentru cei 51 de ani de existenţa a Imperiului dualist austro-ungar (între 1867-1918). În acea scurtă perioadă, Ungaria era doar un regat în cadrul imperiului habsburgic, care imperiu se dezintegrează în 1918, Ungaria devenind stat independent, iar Transilvania se uneşte cu patria-mamă, Regatul României, unire, Marea Unire de la 1 decembrie 1918,  ce nu le dă somn ungurilor nici azi, după aproape 100 de ani.

Dacă ar fi nişte oameni raţionali şi obiectivi, ungurii ar recunoaşte toate aceste fapte istorice expuse pe scurt mai sus şi ar fi linişte în această zonă şi aşa tensionată a Europei, tensionată pentru că ameninţarea rusească de la est a fost şi este reală atât pentru ei cât şi pentru noi. Dar ei n-au cum să fie raţionali, n-au asta în gena lor primitivă, sunt agresivi în vorbe şi fapte, aroganţi (pe ce motiv, pe ce suport!!!!), revanşarzi, revizionişti şi răi, mai ales răi! Părinţii ne spuneau asta când eram mici şi parcă nu credeam, dar viaţa dusă alături şi printre ei ne-a lămurit.

Cât de câine poţi să fii şi să spui că pentru unguri ziua de 1 Decembrie, Ziua noastră Naţională, este zi de doliu pentru ei? Asta a făcut-o public Laszlo Tokes, fost deputat în Parlamentul României, şi agent maghiar în misiune la Revoluţia din 1989.

De ce s-a ajuns aici, de ce toţi aceşti venetici n-au fost sancţionaţi exemplar la cel mai mic derapaj, la cel mai mic afront adus neamului românesc, de ce ani de zile ei au fost toleraţi şi drept rezultat extremiştii au prins curaj şi s-a ajuns ca un oligofren să fie pe punctul de a produce un carnagiu. Adevărul cu cine stă în spatele acestui gunoi va ieşi curând la suprafaţă şi nu vom fi deloc surprinşi să regăsim pe acolo nume cunoscute!

S-a ajuns aici pentru că de milenii, oamenii acestui pământ au fost paşnici, blânzi, iertători şi înţelegători cu cine nu trebuia, mai ales cu aceştia!

În 1940 Marele Român Ion Antonescu se adresa unei mulţimi imense în Piaţa Unirii cu vorbele:” „Stăm cu inima strânsă şi cu mintea aţintită la acei ce suferă plătind atât de scump greşelile noastre, ei însă trebuie să ştie că la drepturile coroanei Sfântului Ştefan, noi răspundem paşnici şi cu omenie cu drepturile care ni le dă coroana de lauri a Marelui Traian!”

Mareşalul se referea la dureroasele evenimente din vara acelui an când Regatul României pierduse vaste teritorii, inclusiv o parte importantă din Ardeal, care revenise ungurilor în urma Dictatului arbitrar de la Viena. Sfântul Ştefan era evident regele unificator al ungurilor şi la actele criminale ale urmaşilor săi, românii prin vocea Mareşalului răspundeau “paşnici şi cu omenie”. Aceste vorbe ascund două din calităţile nobile ale românilor, omenoşi şi dornici de pace, dar cu hienele nu trebuie să mai fii aşa!

Cu nimic nu se pot compara atrocităţile făcute de unguri odată cu ocuparea Transilvaniei de nord în 1940! În zeci de  localităţi româneşti din care amintim doar trei Ip, Treznea şi Moisei, au avut loc adevărate pogromuri.

La fel, cruzimea confruntărilor cu românii din martie 1990 de la Târgu Mureş nu poate fi explicată decât tot prin latura  primitivă a ungurilor, care cu tupeu au afirmat că cel mutilat, din secvenţele filmate, ar fi fost un etnic de-al lor şi presa internaţională s-a grăbit să dea vestea, dar până la urmă acel biet om nevinovat era românul Mihai Cofariu. Laşitatea şi perversitatea ungurilor ieşea încă odată la suprafaţă.

Acele evenimente de la Târgu Mureş au fost începutul unui război rece care continuă şi azi, din păcate românii sunt în defensivă la ei acasă, atacurile iraţionale  dar bine gândite din punctul de vedere al ungurilor îşi fac efectul prin intimidarea autorităţilor, complice şi ele la toate dezordinile, de orice fel, provocate de aceşti frustraţi.

Complici s-au dovedit guvernanţii noştri şi când au permis unei organizaţii culturale ca udmr să participe la alegeri şi să fie admisă ilegal în Parlament. De abia din acest moment boanghenii şi-au făcut de cap cum au vrut ei, au profitat de faptul că fiecare formaţiune politică şi-i dorea aliaţi la actul guvernării, din motive de strategii electorale şi de cvorum în Parlament. Câtă josnicie din partea politicienilor români, să te aliezi cu un duşman care nu se sfieşte să-ţi arate că te urăşte ancestral! Având “spatele”asigurat la cel mai înalt nivel, cetăţenii români de etnie maghiară, bozgorii mai pe scurt, au trecut la treabă. Distrugeau, jigneau şi desconsiderau tot ce ne era nouă mai sfânt, simbolurile noastre naţionale le călcau în picioare, un manechin cu chipul lui Avram Iancu era spânzurat în piaţă publică, ne strigau “ţiganii, ţiganii”la întrecerile sportive, la hochei mai ales, momente la care nici noi nu tăceam şi le strigam pe drept: “afară, afară, cu ungurii din ţară” şi sincer credem că asta ar fi o soluţie să rezolvăm odată pentru totdeauna această problemă, să meargă ei acolo unde sunt toleraţi mai bine ca la noi! Se găseau şi cozi de topor printre ziariştii noştri care le luau apărarea, vezi Doamne în spiritul fair-play-ului şi asta era cel mai grav, imbecilul de Grigore Cartianu fiind realmente revoltat de galeria stelistă la meciul cu Ujpest! Atât le trebuia honvezilor şi imediat săreau şi strigau ca din gură de şarpe că sunt victimele discriminării şi ale xenofobiei şi repede întocmeau dosare cu care mergeau la Consiliul Naţional de Combaterea Discriminării unde preşedinte este…Asztalos Csaba! Astfel de evenimente, minore în fond, cădeau foarte bine pentru unguri, le veneau mănuşă, acopereau în fond faptele grave, fărădelegile cunoscute şi nespuse, făcute în special de liderii lor, grangurii şi marii mafioţi ai acestei minorităţi blestemate.

În ultimii 2-3 ani DNA-ul şi-a făcut treaba cum puţine instituţii publice din România au reuşit, au băgat la puşcărie şi cercetează în continuare sute de oameni influenţi certaţi cu legea, fost prim-ministru şi miniştri, parlamentari şi europarlamentari, primari, prefecţi, interlopi ce au afaceri necurate cu cele mai înalte demnităţi ale statului, baroni locali şi conducători de mari agenţii naţionale, toţi, dar absolut toţi îşi merită soarta, dar dintre ei prea puţini sunt unguri, număr insignifiant, iar dacă au găsit vreun peşte mai mare, ăla a fugit în Ungaria. Peştii mari, senatorii, deputaţii primarii, toţi ăştia care au vândut pământurile Ardealulului Ungariei, ăştia nu sunt încătuşaţi, de ce??? Se întâmplă asta pentru că autorităţile române sunt principalul vinovat, ele, în spiritul unei toleranţe rău înţelese, care în multe situaţii mai poate fi tradusă şi cu termenul complicitate, au reţineri în demersurile juridice împotriva ungurilor, ca nu cumva aceştia să urle iar ca din gură de şarpe că sunt victime ale discriminării. Ei oricum urlă tot timpul şi mai ales atunci când comit fărădelegi! Dacă sunt prinşi şi eventual pedepsiţi, să te ţii circ! Circ ieftin de oameni josnici, de neoameni de fapt!

Tare ne este teamă că şi în cazul acestui nenorocit de terorist Beke Attila, autorităţile române vor arăta destulă înţelegere, destulă toleranţă, sigur vor fi presiuni, sigur se va interveni dinspre Budapesta şi poate chiar de la înalte foruri internaţionale care vor invoca drepturile omului, dar aceia care vor face acest lucru să nu uite că actele teroriste se plătesc foarte scump azi, mai ales azi!

FRAȚI ROMÂNI, PETRU CINSTIREA ZILEI NAȚIONALE ȘI ÎN MEMORIA STRĂMOȘILOR NOȘTRI, UNIȚI, SĂ ERADICĂM PENTRU TOTDEAUNA ORICE INTENȚIE ȘI ACȚIUNE ANTINAȚIONALĂ!

 

FSCR

Direcția de comunicare

Leave your comment