FSCR - Impreuna vom salva Romania!

Stimați colegi ,

Apreciem in mod deosebit inițiativa Guvernului – Ministrului delegat pentru Dialog Social  de a realiza împreuna cu societatea civilă, un program de politici publice . La primul punct al agendei de lucru a fost organizată o sesiune de consultări cu ONG-uri pe grupuri de lucru tematice . FSCR a participat la toate grupurile de lucru unde și-a prezentat și promovat platforma program pe domeniile respective.

Pentru al doilea punct al agendei de lucru vă comunicăm urmatoarele:

  • Decizia Ministrului delegat pentru Dialog Social , cu privire la Civic-land-ul programat în 19,20, 21 Septembrie a.c s-a amanat , urmand să vă aducem la cunostință noile date de organizare ale acestuia .

  • Ministerul pentru Dialog Social a preluat 6 teme importante și a format 6 grupuri de lucru consultative care vor participa la cea de a 2 a etapă a procesului consultativ pe tematici cu impact social pentru Romania , în perioada 29-30 septembrie 2014.

Vă remitem mai jos invitația și programul , cu rugamintea de a participa cu organizațiile dumneavoastă la această acțiune !

Dacă nu puteți participa vă rugăm să ne comunicați la FSCR , problemele pe tematicile asociate grupurile de lucru consultative menționate în invitație și solutiile propuse pe care le aveți de rezolvare a acestora , astfel încat să le putem prezenta în numele dumneavoastră în cadrul evenimentului !

Vă mulțumim pentru interes și răspuns prompt !

Invitatie proces consultativ (1)

Regulament consultari (1)

 

Etichete: , ,

Leave your comment