FSCR - Impreuna vom salva Romania!

Federatia Societatea Civila Romaneasca se delimiteaza ferm de initiativa unor asociatii componente ale Consiliului National al Societatii Civile (CNSC), sustinuta public de dl. col. (r) Mircea Dogaru, de a-l sustine in alegerile prezidentiale din noiembrie pe candidatul care indeplineste in acest moment functia de director SIE, domnul Teodor Melescanu.

Dincolo de a contesta calitatile umane si profesionale ale domnului Melescanu, nu consideram potrivit ca Societatea CIVILA sa sustina in alegeri o persoana atat de implicata in zona serviciilor de informatii, in plin scandal al „acoperitilor” din politica. Ne delimitam asadar de demersurile de sustinere initiate de unii dintre liderii CNSC in favoarea domnului Melescanu, cu precizarea ca nu impartasim punctul lor de vedere.

Ne rezervam dreptul de a proceda la o analiza temeinica a candidatilor care se vor inscrie in cursa prezidentiala, urmand a ne pronunta ulterior in privinta celui care, in opinia noastra, poate reprezenta cel mai bine interesele Societatii Civile.

FEDERATIA SOCIETATEA CIVILA ROMANEASCA (FSCR)

Petre Racanel

Presedinte

CONSILIUL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE (CNSC)

Etichete: ,

Leave your comment