FSCR - Impreuna vom salva Romania!

Federatia Societatea Civila Romaneasca (FSCR) prezinta salutul sau tuturor Ambasadelor tarilor Uniunii Europene, Federatiei Ruse, Chinei, SUA si Canadei la Bucuresti si are onoarea sa informeze ca FSCR doreste sa colaboreze cu acestea, mai ales pentru o informare corecta si sistematica a acestora asupra pozitiilor si solutiilor proprii, referitoare la marile probleme social-economice si evenimentele din Societatea Romaneasca.

 

Avand caracter apolitic, FSCR nu se amesteca in disputa partidelor politice si nici nu are pozitii sau demersuri politice.

In scopul prezentarii organizatiei si al explicarii clare si detaliate a scopului si obiectivelor sale, FSCR roaga conducerile Ambasadelor respective sa accepte o intalnire cu Presedintele FSCR, domnul Petre RACANEL, la sediul fiecarei Ambasade, la o data si ora convenabile acestora. Presedintele FSCR intentioneaza sa fie insotit in timpul vizitei respective de doi consilieri personali. Propune ca limba de comunicare sa fie limba romana. Temele discutiei vor viza aspecte ale vietii sociale, ale securitatii si protectiei sociale, elemente civice si umanitare, relatiile inter-umane, organizarea si functionarea ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor, evolutia dialogului social intre Putere si Societatea Civila, posibilitati si formule de colaborare cu organizatii similare straine etc.

FSCR multumeste anticipat pentru disponibilitatea Ambasadelor privind contactele si colaborarea propuse de aceasta organizatie si, la randul sau, este gata sa examineze sau sa discute cu Ambasadele orice alte aspecte si probleme din domeniul sau de competenta si activitate.

FSCR ar fi recunoscatoare, daca ar putea primi raspunsul si acordul Ambasadelor, pana la sfarsitul lunii martie 2011.

Coordonatele pentru contactarea FSCR sunt mentionate in antet.

 

FSCR reinnoieste Ambasadelor salutul sau si roaga Ambasadele sa primeasca expresia inaltei sale consideratii.

 

 

Bucuresti, 03 martie 2011

 

 

Dipl. Ec. Petre RACANEL

Presedinte FSCR

Leave your comment