FSCR - Impreuna vom salva Romania!

ELENA UDREA

Am avut aseară la TVR1 o apariție mioritică a candidatei Elena Udrea, ca o adevărată urmașă a Evei, a Mariei Tereza sau a puternicelor Golda Meir, Angela Merkel sau Margaret Thatcher. Frumoasa și tânăra candidată la Președinția României s-a prezentat cu un curaj nemaiîntâlnit până în prezent pe scena politicii românești. Mai pregătită ca oricând, a răspuns la aproape toate întrebările moderatorilor coerent, clar, convingător, fără să șovăie. Numai că la două dintre acestea (despre presupusa relație cu președintele Traian Băsescu pe care în 2004 a declarat că o va lămuri peste 10 ani, și despre utilizarea soft power în relațiile internaționale) s-a împotmolit ca o școlăriță în fața unui examen delicat pentru care trebuia să citești mai mult sau să ai răspunsul pregătit. Și-a dovedit încă o dată talentul de a ocoli întrebarea în primul caz, iar în cel de-al doilea a recunoscut direct că nu știe despre ce este vorba, cerând explicații suplimentare moderatoarei.

A încercat să convingă electoratul de dreapta că este bine să se gândească serios la un singur candidat, care să îl poată bate pe Ponta, sugerând explicit că ea este acela. În funcțiile pe care le-a avut a făcut nu mai puțin de 6000 de proiecte, comparativ cu toți ceilalți miniștri care nu au făcut nimic. Acest lucru o îndreptățește să creadă că este singura care poate salva poporul și îi poate asigura prosperitatea.

Doamna Udrea nu prea a auzit de corupție între apropiații domniei sale, nu a trecut pe-acolo sau pe lângă corupți, și a stat foarte departe de Dorin Cocoș și de afacerile lui!

Prin prestația de aseară, doamna Udrea ne-a convins încă o dată dacă mai era nevoie că știe ce vrea, că este insistentă și perseverentă, știe pe ce se bazează și ce spate are, și chiar a afirmat răspicat că este singura care are trecere la Băsescu pentru orice fel de consultare privind candidatura la președinție. Noi credem că doamna Udrea este o femeie puternică, hotărâtă, independentă din toate punctele de vedere, mai ales material (de unde oare?), sigură pe ea, capabilă să se descurce în continuare în cursa prezidențială avându-l alături mai ales pe Traian Băsescu, a cărui operă din ultimii 10 ani dorește să o continue și să o desăvârșească. Doamna Udrea a fost și este un personaj politic fidel mentorului său, nevoită să treacă de la un partid la altul ca în final să ajungă șefa PMP. Nu a lăsat să se înțeleagă că ar fi auzit de 007 sau că știe ce este un ofițer acoperit. Este curată ca lacrima!

Unele femei s-au născut să fie lider. Este și cazul Elenei Udrea, fapt pentru care o felicităm și îi urăm succes în continuare! Să dăm femeii ce-i al femeii!

Etichete: , , ,

Leave your comment