FSCR - Impreuna vom salva Romania!

“Nu cu argumente filozofice şi umanitare se pot convinge tiranii, ci doar cu lancea lui Horea”.

                                 Avram Iancu

            Suntem în cea mai fierbinte perioadă a anului 2014. De la 1 septembrie a.c. începe campania  prezidenţială. Târziu! Semn că cetăţeanul nu mai contează în ecuaţia democraţiei. România este o ţară ocupată, iar ocupantul iudeo-euro-american şi-a ales deja colaboraţionistul, în persoana viitorului preşedinte al României.

De ochii lumii, timp de aproximativ trei luni, se va crea un spectacol ieftin, superficial, unde se vor desfăşura dezbateri şi se vor lansa formal programe,  idei şi promisiuni. Toţi candidaţii vor încerca să le prezinte cetăţenilor cât de aproape vor fi de ei şi de nevoile lor, atunci când vor ocupa cea mai înaltă funcţie în stat. Pretinşii candidaţi îşi vor etala teatral cunoştinţele politice şi calităţile morale care cred ei că vor corespunde aşteptărilor cetăţenilor.

În tot acest timp mass-media şi sondajele fabricate pentru a induce în eroare cetăţeanul (alegător) vor contura câştigătorii care vor intra în turul doi apoi după o altă rundă de confruntări se va desemna câştigătorul.

Indiferent ce alegere va face cetăţeanul din multitudinea de candidaţi, ocupantul iudeo-euro-american în supremul său dispreţ pe care îl are faţă de România şi de poporul român îl va instala pe acela care îi va apăra şi susţine interesele militare, politice şi economice pe teritoriul ţării.

În spatele „Alesului” se vor crea sisteme tentaculare, de crimă organizată care vor continua să devalizeze avuţia naţională aşa cum au făcut-o timp de 25 de ani! Cetăţeanul român va continua să se zbată în sărăcie şi nevoi.

Deocamdată, sunt şi excepţii, toţi cei care şi-au anunţat candidatura sunt implicaţi în numeroase scandaluri. În partea a doua a acestei analize, în funcţie de cum se „aşează” candidaţii la start îi voi prezenta pe fiecare din punct de vedere al probităţii profesionale şi morale, pentru ca cititorul să aibă posibilitatea de a aprecia în ce măsură candidaţii merită să fie votaţi pentru suprema funcţie în stat. În această primă parte voi face o scurtă prezentare a ceea ce au însemnat cei 25 de ani pentru România şi care este contextul european în care aceasta se află.

Timp de 25 de ani (un sfert de secol!), zi de zi cetăţenii năpăstuiţi ai României şi-au pus numeroase întrebări la care nu au primit răspuns sau au fost minţiţi. Economia României este de stânga sau de dreapta? De ce suntem săraci? De ce nu este apreciată munca românilor? Cui i-a folosit şi de ce continuă aberaţia Restitutio in integrum? De ce s-au lichidat, s-au vândut şi continuă să se distrugă întreprinderile mari rentabile? Cine le cumpără? De ce ne batem joc de resursele naturale? De ce nu susţinem mediul de afaceri şi investiţiile autohtone, întreprinderile mici şi mijlocii? De ce este „vânat” capitalul românesc, iar cel străin este lăsat să fie din ce în ce mai abuziv şi împotriva statului român? De ce nu susţinem promovarea oamenii de valoare? Suntem cu adevărat parteneri în NATO şi UE? Românii mai pot avea încredere în partidele politice, Parlament, în instituţiile centrale şi locale, în justiţie?

Tinerii români mai pot avea un viitor în România? De ce atât de mulţi şomeri? De ce nu ne preocupă  situaţia bătrânilor şi a copiilor străzii? Trebuie legalizată prostituţia? Este nevoie de introducerea pedepsei cu moartea?

Acestea sunt câteva din multele întrebări la care cei care au condus România în cei 25 de ani ar fi trebuit să răspundă.

Cum să o facă, dacă România este o ţară ocupată şi condusă de colaboraţionişti (trădători)?

***

(va urma)

   Conf.univ.dr. Gabriel I. NĂSTASE

Federația Societatea Civilă Românească

Etichete: ,

Leave your comment