FSCR - Impreuna vom salva Romania!

images

Federația „Societatea Civilă Românească” (FSCR) loială și consecventă spiritului său patriotic și național, aduce astăzi în fața dvs. un omagiu profund de regret și recunoștință față de pierderile înregistrate  în ultimii ani în rândul marilor personalități ai culturii și patrimoniului românesc.

Iată că, după  trecerea în neființă ai marilor reprezentanți ai spiritului românesc , cum sunt Adrian Păunescu, tribunul Vadim Tudor, marele regizor Sergiu Nicolaescu, inegalabilii actori, Ștefan Iordache, Gheorghe Dinică, Dem Rădulescu etc, aflăm astăzi, cu mare durere și un regret profund, despre zborul la Dumnezeu a iubitului și respectatului nostru actor Mircea Albulescu, care, pe lângă nemuritoarele imagini de film și televiziune, ne lasă ca moștenire și un important bagaj al muncii sale civice, pătrunsă de un patriotism deosebit.

Ne întrebăm în fața acestei dureri populare , cine îi va putea înlocui pe acești titani ai spiritului românesc și mai ales ce face puterea actuală din România pentru a cinsti acești mari eroi și a pune cât de cât la loc, ceva care să înlocuiască aceste pierderi.

Este deja în spiritul public, că diferiții noștri conducători bogați și aroganți, plini de incultură și diletantism, nu-i respectă în timpul vieții pe marii noștri oameni de cultură și se mulțumesc probabil, ca și în cazul de față, să exprime laconic și formal, numai câteva cuvinte la moartea valoroșilor scriitori și poeți.În schimb, cu prilejul decesului oamenilor politici, se organizează adevărate festinuri și manifestări opulente pentru a marca trecerea în neființă a unui primar obscur, director nesemnificativ, interlop sau demnitar cu fotoliu mare și muncă puțină.

Domnule  Albulescu, ne spunea-i de curând, că te pregătești să te întâlnești cu Dumnezeu și ți-au sclipit câteva lacrimi în ochi.

Îți dorim cu toții să ajungi la Dumnezeu, așa cum ți-ai dorit, pentru că suntem siguri că EL are planuri mari pentru dumneata și în viața de apoi, așa cum ți-a dat o mare misiune pe pământ.

Maestre nu te vom uita niciodată, Dumnezeu să te odihnească-n pace!

Leave your comment