FSCR - Impreuna vom salva Romania!

În 27.10.2017 la Coșereni – Ialomița, autoritățile locale și patrioți români, i-au comemorat pe soții Doina și Aldea Teodorovici așa cum se cuvine, prin cântece și poezii care i-au reprezentat pe aceștia și prin care s-au făcut iubiți de către poporul român.
Cu această ocazie a fost prezentă și o Caravana a Culturii din Vâlcea și București, precum și reprezentanți ai Asociației Consiliul Unirii și a Caravanei Marii Uniri Decembrie 1918.
Cu această ocazieparticipanții și-au exprimat aprecierile deosebite în memoria soților Teodorovici și în general a eroilor și patrioților români, păreri, proiecte, chemări, obiective și programe cultural-educative-populare.
Felicitări organizatorilor, respectiv primarului și primăriei din Coșereni – Ialomița, dar mai ales Ambasadorului culturii românești, dl. George Călin.
Cu această ocazie lansăm din nou chemarea FSCR:
Veniți români de pretutindeni la manifestațiile și acțiunile Consiliului Unirii pentru a reedita Marea Unire de la Alba Iulia de la 01 Decembrie 1918 și pentru a coagula toate forțele naționale în lupta noastră comună pentru a reda poporului român libertatea și demnitatea la care au visat eroii noștri naționali precum și pentru renașterea și întărirea națiunii române, dezvoltarea generală a țării, creșterea nivelului de trai și prosperitatea poporului român.

Leave your comment