FSCR - Impreuna vom salva Romania!
21
mart.

CHEMARE


10.03.2011

adresata structurilor Societatii Civile Romanesti pentru dialog, unitate, coeziune si actiune comuna

 

Federatia Societatea Civila Romaneasca (FSCR), care functioneaza legal, ca ONG, din luna mai 2010 si are ca obiectiv prioritar relansarea dialogului intre Putere si Societatea Civila, precum si initierea unui dialog cvasi-social intre toate fortele sociale si politice, guvernamentale si neguvernamentale, in scopul realizarii reconcilierii si unitatii nationale, pentru stabilirea directiilor fundamentale de dezvoltare social-economica numai in beneficiul poporului.

In scopul enuntat mai sus, FSCR lanseaza, astazi, aceasta CHEMARE-APEL, fara populism si nuante patetice, catre toate fortele patriotice, la unitate si actiune conjugata, realmente in beneficiul populatiei si pentru realizarea interesului national.

Asteptam la aceasta larga colaborare, la nivel macro-social, acele forte si personalitati marcante, care au o baza sociala solida si a caror voce are rezonanta in societate si care nu sunt corupte, controversate sau interesate in afaceri si foloase personale.

Stimati conationali, gandind aceasta colaborare de tip nou, ne exprimam, totodata, increderea ca veti raspunde chemarii noastre, acum in al 12-lea ceas, cand mai putem recupera ceva din avutia si demnitatea nationala, in actualul context social-politic si economic de distrugere dirijata a valorilor si resurselor nationale.

Veniti in randurile noastre, animati de patriotism si dorinta de a actiona pentru « ai nostrii », aveti incredere in noi, nu va mai temeti si nu mai vorbiti in soapta, a sosit momentul sa exprimam raspicat interesul national si sa trezim constiinta nationala, sa ne scuturam de interesele politicienilor corupti si de cele straine poporului roman.

Asa sa ne ajute Dumnezeu !

 

Traiasca Romania romanilor, singura Romanie pe care o recunoastem si pentru care, daca va fi nevoie, suntem gata sa ne dam chiar si viata.

 

 

Dipl. Ec. Petre RACANEL

Presedinte FSCR

Leave your comment