FSCR - Impreuna vom salva Romania!

1

Având în vedere situaţia extrem de gravă în care se află ţara noastră, considerăm că noi cetăţenii români afectaţi, suntem obligaţi să luăm atitudine împotriva vinovatului principal, adică  actuala clasă politică.

În momentul de faţă Parlamentul a devenit o „adunătură de fripturişti” ajunşi acolo prin cele mai incorecte metode cum ar fi şantajul sau mita. Nu există zi în care să nu aflăm că încă un parlamentar este trimis în faţa justiţiei pentru fapte penale. Justiţia este împiedicată însă de către aceşti infractori de a-şi face datoria prin metode deloc ortodoxe.

În aceste condiţii este normal să nu avem speranţe ca ţara noastră să poată prospera.

Majoritatea reprezentanţilor noştri din parlament (care nu ne reprezintă câtuşi de puţin) au ajuns acolo prin uşa din dos, fără ca noi să-i fi ales vreodată. Aceasta din cauza Legilor concepute de către lăcătuşi mecanici tractorişti şi alte meserii nobile de altfel, dar care nu au nicio legătură cu legislaţia.

Deoarece unica noastră posibilitate de a lupta cu actuala clasă politică vinovată de dezastrul în care ne aflăm este votul, propunem folosirea imediată a acestuia.

Pentru realizarea acestui deziderat singura metodă este declanşarea alegerilor anticipate. Numai aşa vom putea să readucem ordinea în România.

În numele pensionarilor care au pensii ce nu le asigură viaţa de zi cu zi, a tinerilor fără nici un viitor, a copiilor fără copilărie, a mamelor care nu îşi pot creşte copii, a românilor care muncesc în străinătate şi nu în ultimul rând a revoluţionarilor care prin jertfă personală au adus democraţia în România uitaţi astăzi de către profitorii Revoluţiei din 1989, adică politicienii, cerem declanşarea imediată de ALEGERI ANTICIPATE.

Vicepreşedinte                                                           Secretar General

Paul Constantin                                               Militaru Pop Horia Dragoş

 

Etichete: ,

Leave your comment