FSCR - Impreuna vom salva Romania!

Nr 6/04.02.2013

Ministerul Economiei

Cabinet Ministru Delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism

Stimata doamna Ministru,

Va adresez sincere multumiri pentru răspunsul dumneavoastră operativ la propunerea noastra de colaborare, ceea ce imi creeaza convingerea ca vom identifica posibilitatile cele mai eficiente in vederea fundamentarii acestei colaborari.

In urma adresei dumneavoastră, am intreprins masuri pentru formarea setului de documente solicitate, pe care le anexam.

In ceea ce priveste reprezentativitatea Federației Societatea Civila Româneasca, va asiguram ca organizatia noastra dispune de o baza sociala foarte larga, pe care o veti constata personal din documentele transmise, care se extinde la intreaga masa a pensionarilor, casnicilor, tinerilor someri, segmente importante din Ong-uri si sindicate, patronate si asociatii neguvernamentale.

Totodata, va informam ca Federatia este membru deplin si fondator al Consiliului National al Societarii Civile, cu o activitate recunoscuta si rezultativa.

După cum observati, fara a face o estimare cantitativa a Federației, aceasta are o reprezentare profunda in toate segmentele si categoriile sociale, putand aduce cu sine in activitatea autoritatii pe care o reprezentati spiritul public si nevoile reale ale populatiei, adaugand prestigiului si imaginii Ministerului Economiei.

Cu deosebita consideratie,

FSCR

Dipl Ec. Petre Racanel

Leave your comment