FSCR - Impreuna vom salva Romania!

Președintele Federației Societatea Civilă Românească, Dipl. ec. Petre Răcănel a participat la Paris la festivitățile grandioase dedicate cinstirii Zilei Naționale a Franței, la invitația președintelui Republicii Franceze, François Hollande.

Delegația societății civile din România condusă de președintele FSCR Petre Răcănel a urmărit îndeaproape parada militară desfășurată pe Champs-Élysées, în centrul Parisului, admirând demonstrația de forță făcută de Armata Franței, o țară pilon al construcției europene.

Spectacolul de anul acesta a fost deschis cu o defilare aeriană la care au participat 55 de avioane. La paradă au mai defilat peste o mie de elevi ai şcolilor militare, 800 de soldaţi ai armatei terestre, 140 de membri ai echipajului marin, armata aeriană, 450 de membri ai echipajului poliţiei naţionale şi pompierilor și trupele motorizate.

În fruntea delegaților români, președintele FSCR a ținut să marcheze memoria Soldatului Francez prin depunerea unei coroane de flori la monumentul dedicat acestuia în centrul Parisului.

VIVE LA FRANCE!

IMG_20150713_170359VID_20150714_114620

Leave your comment